︎

Dé scheurkalender over jouw regio

In 2023 scheuren wij door Goeree-Overflakkee!


Een scheurkalender die iedere dag een lach op je gezicht tovert en je tegelijkertijd meer leert over jouw regio. Maak kennis met Scheuren Door. Deze jaarlijkse scheurkalender is gevuld met 365 leuke uitjes, anekdotes, recepten, tips en allerlei wetenswaardigheden over jouw omgeving.


Lokaal

             
Waarom uren reizen om iets leuks te doen, als dit ook gewoon bij je om de hoek kan? De Scheuren Door scheurkalender staat vol met leuke feitjes, recepten en uitjes uit de regio. Zo willen wij onze lezers op een laagdrempelige manier bekendmaken met hun directe omgeving.

Scheuren Door worden exclusief in lokale winkels verkocht. Op deze manier willen wij de lokale middenstand steunen.

Benieuwd welke winkels bij jou in de buurt een Scheuren Door kalender verkopen? Bekijk hier het overzicht van alle verkooppunten.
Cadeau


              Natuurlijk is het enig om zelf door de kalender heen te scheuren, maar het is bijna even leuk om hem cadeau te doen! Geef hem bijvoorbeeld aan iemand die pas in de regio is komen wonen en die door de kalender de omgeving en geschiedenis beter kan leren kennen. Of geef hem juist aan iemand die hier al langer woont en graag de minder bekende plekjes wil ontdekken.

Wilt u uw waardering laten blijken met een leuk eindejaarsgeschenk? Uiteraard is de Scheuren Door kalender het ideale relatiegeschenk en hij doet het zeer goed in de kerstpakketten. Een origineel, verrassend en creatief geschenk waar jong en oud blij mee zal zijn. En een jaar lang scheurplezier!

Scheuren Door als relatiegeschenk of kerstpakket geven? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.︎ ︎   |   Contact   |   FAQ   |   Zakelijk