Onze kalenders


Onze scheurkalenders worden exclusief in lokale winkels verkocht. Dit is een bewuste keuze. Hiermee willen we namelijk de lokale economie steunen. Bovendien zien wij onze scheurkalender als een uniek streekproduct, iets waar de laatste jaren steeds meer aandacht voor is. Ook het sociale aspect is een reden om de scheurkalender lokaal te verkopen. Er is namelijk direct contact tussen de verkoper en de koper die wellicht de lokale middenstand opnieuw ontdekt. Dit zorgt voor een positief imago en verbinding. Scheuren Door heeft zodoende geen online webshop en de scheurkalenders worden daarom ook niet door ons naar consumenten verstuurd.

Gelukkig is onze gloednieuwe scheurkalender voor het jaar 2022 bij wel 16 winkels, verspreid over heel de Hoeksche Waard, verkrijgbaar. Wil je alvast even spieken hoe de kalender er van binnen uitziet? Neem gerust een kijkje!


Scheuren door Goeree-Overflakkee | 2023

Binnenkort verkrijgbaar
Uitsluitend verkrijgbaar bij onze verkooppunten in Goeree-Overflakkee


Zon, zee en zand. Wat wil een mens nog meer? Nou… Wij van Scheuren Door weten dat Goeree nog veel meer te bieden heeft. Wat dan? Je zult het lezen in Scheuren door Goeree Overflakkee 2023. Deze Flakkeese scheurkalender zal boordevol staan met tips, activiteiten, recepten, hotspots en andere bijzondere wetenswaardigheden over Goeree Overflakkee.

Scheuren door Goeree-Overflakkee verkopen in jouw winkel? Neem contact met ons op, we maken graag kennis.Scheuren door de Hoeksche Waard | 2022

Uitverkocht

Naar aanleiding van de grote vraag naar onze eerste Hoeksche Waardse scheurkalender in 2021 hebben wij besloten om een vervolg te maken voor het nieuwe jaar. Een splinternieuwe editie met nieuwe feitjes, tips, recepten, anekdotes, uitspraken en andere wetenswaardigheden over dit prachtige eiland. Laat je dagelijks verrassen met al het moois dat de Hoeksche Waard te bieden heeft!

Onze unieke scheurkalender is het perfecte, lokale geschenk voor uw medewerkers of relaties. Lees hier meer over de mogelijkheden voor Scheuren Door de Hoeksche Waard als relatiegeschenk.Scheuren door de Hoeksche Waard | 2021

Uitverkocht

Scheuren door de Hoeksche Waard staat vol met Hoeksche Waardse activiteiten, feiten, tips, hotspots, recepten en andere wetenswaardigheden. Het plezier en enthousiasme spatten van iedere bladzijde af en werken aanstekelijk. 2021 wordt een prachtig en energiek jaar.

Benieuwd welke winkels bij jou in de buurt Scheuren door de Hoeksche Waard 2021 verkopen? Klik hier voor een overzicht van alle verkooppunten.

Scheuren door de Hoeksche Waard 2021 is mede tot stand gekomen door de volgende sponsoren:

︎ ︎   |   Contact   |   FAQ   |   Zakelijk